FIFA RA klaar voor game toernooi en dancing voor het publiek

De organisatie FIFA RA staat bekend om het organiseren van game toernooien. In gesprek met Dagblad Suriname geeft de organisatie aan, dat zij een drie in één evenement heeft voorbereid voor het publiek.

Op 28 augustus te Sana Budaya wordt een Copa Fifa Ra (voetbal wedstrijd), FIFA 22 compa (game toernooi) en Fifa Ra Summer Party (dancing) gehouden.

De naam van de organisatie, FIFA RA, is afgeleid van de FIFA video gaming en de RA komt van de familienaam Ralim. De organisatie bestaat in oktober al vijf jaar. FIFA 22 is een voetbal game toernooi. Personen in alle leeftijdscategorieën mogen deelnemen, dus ook kinderen komen aan hun trekken. Op dit ogenblik heeft de organisatie nog enkele open plekken voor deelname.

De totale prijzenpot van no 1 tot en met no 3 bedraagt SRD 10.000. Het is zeker de negende keer dat er zo’n game toernooi wordt georganiseerd. Dit wordt er ook een dancing bij gehouden, zodat het publiek ook kan genieten van muziek. Het publiek kan na de voetbal en het game toernooi op de dansvloer. De toegang voor het evenement is gratis.

FIFA RA verwelkomt u allen graag op 28 augustus te Sana Budaya.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!