BOB Barber Bus heeft te kampen met diefstal

Bob Barber bus wordt ook wel omschreven als ‘het knippen op een andere manier ervaren’. De onderneming, waar men terecht kan voor knippen/haircut, fixen van baard, knippen, heeft te kampen met diefstal.

Dagblad Suriname verneemt van initiatiefnemer Eurwin Daans, dat het een zeer kwalijke zaak is en dat er waardevolle spullen zijn meegenomen. Het is geen kleine investering geweest voor het opzetten van de BOB Barber Bus. In vergelijking met de normale barbiers zijn de prijzen aan de lage kant voor de klant. BOB Barber Bus heeft ook het meest kinderen als klant. Het is voor kinderen namelijk een ander belevenis om zich te laten knippen bij BOB Barber Bus.

Het is een initiatief geweest voor ondernemers met een passie en die werken naar perfectie. Helaas is er midden in de samenleving een groep die niet werkt, maar dankzij criminaliteit wil leven. 

“Wij hebben de volgende post op social media geplaatst:

Vanwege diefstal zijn wij genoodzaakt voor een korte periode onze deuren dicht te houden. Binnen 24 uur hebben wij tot tweemaal bezoek gehad van werk allergische personen die vrijwel de hele zaak overhoop gehaald hebben. Enkele van onze waardevolle spullen welke meegenomen en/of vernietigd zijn scheerapparatuur, televisies, water dispenser, camera systeem, geluidsysteem etcetera. Er is een aantal personen dat op hun eigen wijze ons wil  ondersteunen en dat stellen wij natuurlijk zeer op prijs! Heeft u ook iets waarmee u zou willen supporten, stuur ons dan maar gerust een bericht op 8639340. Het is nu tijd om even onze veiligheidsprotocollen aan te scherpen. Wij vragen steun, meer naar onze barbers toe. Het zijn barbers met passie en gedrevenheid. Zij kunnen nu niet verder, omdat zij geen apparatuur hebben. Het team wil zo gauw als mogelijk wederom hun diensten aanbieden aan de samenleving. Personen die werken en op een eerlijke wijze aan hun geld komen zullen wel goede zegeningen krijgen. De rest zal het wel merken”,  aldus Eurwin in gesprek met Dagblad Suriname. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!