Echtpaar Naipal-Ramnares gehuldigd voor gouden huwelijk

Op vrijdag 19 augustus heeft het echtpaar Naipal-Ramnares mogen vieren dat zij vijftig jaar zijn getrouwd. Het Burger Informatie Centrum van het districtscommissariaat Paramaribo Zuid-West bericht het volgende daarover op haar Facebook-pagina. Het echtpaar mocht uit handen van districtscommissaris Fulgence Javinde de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Echtgenoot Naipal, Samipersad, werd op 30 november 1952 geboren in het voormalig district Suriname. Terwijl mevrouw Naipal-Ramnares, Soesila, op 15 juli 1956 werd geboren eveneens in het voormalig district Suriname.

Het echtpaar heeft 2 zonen, 1 dochter en 7 kleinkinderen. Naipal zat in de landbouw en later was hij bus- en truckchauffeur. Als hobby’s had hij voetballen en kaarten spelen en was lid van de voetbalvereniging Bonanza. Echtgenote Naipal-Ramnares heeft altijd gezorgd voor de huishouding en had de zorg over de kinderen in huis.

error: Kopiëren mag niet!