Schotenwisseling inzittenden auto’s op terrein Shell On The Run

Een aantal inzittenden van auto’s op het terrein van Shell On The Run hebben elkaar maandagavond tegen middernacht onder vuur genomen. 

Dagblad Suriname heeft het volgende vernomen over wat zich heeft afgespeeld op het terrein van dat pompstation. Een grijze auto was vanuit de Cornelis Jongbawstraat het terrein opgereden. Nadat die wagen was gestopt, stapte er een man uit die de shop in liep.

Toen hij terugkwam bij zijn auto ontstond er, om onduidelijke redenen, een woordenwisseling tussen hem en drie mannen, die naast de auto stonden. Plotseling, vanuit het niets, werden vanuit die grijze auto, een Toyota Vitz, schoten gelost. De drie mannen aarzelden echter geen moment en vuurden terug. Vervolgens verlieten alle mannen in hun wagens het pompstation.

Agenten troffen twee 9mm hulzen aan op het terrein van het pompstation.

Een uur later blijken vanuit een rijdende auto schoten te zijn afgevuurd op een geparkeerde wagen, bij de kruising van de Calcuttastraat met de Herman Steinbergstraat te Abrabroki. Nadere informatie omtrent dit voorval waren dinsdagochtend nog niet bekend.

PK

error: Kopiëren mag niet!