Noah kan eindelijk geopereerd worden in Nederland met steun vicepresident Brunswijk

Moeder Seeka Rajkumar en vader Shazem Ramjohn klopten donderdag 11 augustus aan bij vicepresident Ronnie Brunswijk, om hulp te vragen voor hun ziek kindje. De roep om hulp raakte de vicepresident diep in het hart, omdat hij in het bijzonder kinderen een warm hart toedraagt, aldus zijn Directoraat Volkscommunicatie.

Brunswijk aarzelde daarom geen moment om zijn steun toe te zeggen aan de ouders. Hij gaf ze een financiële steun van USD 3.000. De vicepresident wenste de jonge Surinamer het allerbeste toe en hoopt hem gauw weer gezond en wel terug te zien.

Shazem Rajkamer zoekt al geruime tijd via social media hulp voor het bekostigen van de operatie van zijn zoontje Noah Rajkamer, die een Craniofacial reconstructie moet ondergaan in Nederland. Noah lijdt aan het Apert syndroom. Dit is een erfelijke aandoening van de schedel, het gezicht, de handen en de voeten en wordt door een afwijking in het gen veroorzaakt. De ernst van de klachten verschillen van persoon tot persoon. 

Vol hoop hadden de ouders zich daarom tot vicepresident Brunswijk gewend die hen niet teleurstelde.

error: Kopiëren mag niet!