Twee bewoners Calcuttastraat (Abrabroki) onder bedreiging beroofd

Twee bewoners aan de Calcuttastraat te Abrabroki zijn vrijdagochtend 5 augustus rond drie uur onder bedreiging met een vuistvuurwapen beroofd.

Een van de bewoners sliep buiten in een hangmat en werd door de overvallers overrompeld. Een tweede bewoner, die in huis was, werd wakker door gestommel en opende zijn kamerdeur. Maar, de overvallers stonden voor de deur. Er ontstond een worsteling en onder bedreiging van een vuistvuurwapen moest een kluis worden geopend.

Uit die kluis namen de overvallers zo’n SRD 30.000 weg.

Het is niet bekend hoe de daders de plaats hadden aangedaan, en ook niet hoe zij de plaats hebben verlaten. De slachtoffers hebben lichte letsels opgelopen, zo verneemt Dagblad Suriname van een betrouwbare bron.

error: Kopiëren mag niet!