Schietincident tussen medewerker en ex-medewerker securitybedrijf

Een ruzie tussen een medewerker en een oud-medewerker van een lokaal securitybedrijf is in de Jagernath Lachmonstraat in Paramaribo donderdagavond 4 augustus ontaard in een schietpartij. Op een moment werd de oud-medewerker onder vuur genomen door zijn oud-collega.

Die oud-medewerker zou niet lang geleden een dienstwapen hebben gestolen toen hij dienst had samen de schutter. 

De twee ontmoetten elkaar donderdagavond en er ontstond al snel een woordenwisseling tussen ze. 

Op een moment heeft de schutter op de oud-collega geschoten met een dienstwapen. Het slachtoffer werd in zijn rechter knie geraakt. 

Het slachtoffer, die tevens verdachte is van diefstal van een dienstwapen, ligt op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo ter observatie. Hij is buiten levensgevaar, aldus een betrouwbare bron tegenover de redactie van Dagblad Suriname.

error: Kopiëren mag niet!