Kleuters OS Henar en leerlingen uit Marowijne bezoeken commissariaat Nickerie

De kleuters van O.S. Groot Henarpolder onder leiding van hun leidsters hebben vrijdagochtend 5 augustus een bezoek gebracht aan het Commissariaat van het district Nickerie.

Het Burger Informatie Centrum Nickerie schrijft, dat de flinke en energieke kleuters bij aankomst welkom werden geheten door districtscommissaris ofwel burgermoeder Senrita Gobardhan.

De kleuters kregen een rondleiding langs de diverse afdelingen.Voor vertrek werden ze voorzien van drank en koekjes.

Een groep leerlingen uit het district Marowijne heeft ook vrijdagochtend een bezoek gebracht aan het districtscommissariaat van Nickerie. De groep, onder leiding van enkele leerkrachten, werd bij aankomst ook toegesproken door burgermoeder Gobardhan.

Hierna werd de groep vanwege de grootte opgesplitst in twee groepen voor de rondleiding langs alle afdelingen van het commissariaat.

Van de groep basisschoolleerlingen uit Marowijne was het voor meer dan 90% hun eerste bezoek aan het district Nickerie. Zij gaven aan echt onder de indruk te zijn van wat zij allemaal hebben gezien en zouden er daarom graag willen wonen.

De leerlingen waren donderdag al aangekomen en zouden ook nog rijstbedrijf Narvin bezoeken. Voor vertrek vanuit het commissariaat kregen alle leerlingen een tas met inhoud.

error: Kopiëren mag niet!