Verhitte familieleden en bewoners barricaderen Martin Luther Kingweg

Vorig jaar op 29 augustus werd een onschuldige man op Paranam neergeschoten door het Regio Bijstandsteam (RBT) van het Korps Politie Suriname. De verhitte bewoners gingen toen over tot het barricaderen van de Martin Luther Kingweg. 

Maar, donderdagochtend 4 augustus, is weer onrust uitgebroken op Paranam, nadat het slachtoffer, die vorig jaar werd neergeschoten, in de nacht van woensdag op donderdag is komen te overlijden.

De verhitte familieleden en bewoners zijn weer overgegaan tot het barricaderen van de Martin Luther Kingweg, dicht bij het kruispunt van Paranam. Hierbij worden er flessen kapot gegooid en worden vuil en banden verbrand op de weg.  

De politie is momenteel ter plekke. Updates zullen later volgen. 

SK

error: Kopiëren mag niet!