Zware aanrijding bromfiets en auto op Kwattaweg

Een auto, komende uit de Ramdasstraat, verleende woensdagochtend rond negen uur geen voorrang aan een bromfietser die reed over de Kwattaweg. Het gevolg was, volgens ooggetuigen, een keiharde knal waarbij de bromfietser meters vloog en tegen een EBS-power house aankwam.

De man werd door een ambulance, na tussenkomst van de politie, afgevoerd. Een omstander beklaagde zich over het rijgedrag. Zelfs een bromfietser noemde het rijgedrag “belachelijk”, aangevuld met de nodige krachttermen.

Het ongeval vond plaats precies op de hoek met de Stolkweg, tegenover de Ramdasstraat. Het ongeval zorgde voor veel ongemak, gezien de files aan beide kanten van de weg gedurende ruim een uur.

Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend.
RB

error: Kopiëren mag niet!