Politie zoekt twee uit cellenhuis politie Santo Dorp ontsnapte gedetineerden

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de ontvluchtte gedetineerden Arnold Koedoe, alias “Kappa”, geboren op 25 Februari 1997 te Paramaribo en wonende aan de Soemintraweg no. 09 te Sunny Point in het district Wanica, en Batistuta Finisie, alias “Blauw’, geboren op 7 november 2000 in Paramaribo en wonende aan de H. Soerdjbalistraat no. 47 te Sunny Point.

Koedoe heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal met geweld.

Finisie wordt verdacht van diefstal door middel van braak en vernieling. 

Beide verdachten zijn op zaterdag 16 juli ontvlucht uit het cellenhuis verbonden aan het politiestation te Santo Dorp.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze ontvluchtte gedetineerden wordt verzocht om contact te maken met de politie van het station Santo Dorp via het telefoonnummer 485250, het Command Center via het verkorte nummer 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!