Iwan Lieveld, verdacht van oplichting, gezocht door Justitie en politie

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Iwan Lieveld, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdagmiddag 28 juli.

Lieveld is geboren op 7 juni 1988 in het district Nickerie en woond aan de R.P Bharosstraat #34 in het district Nickerie.

De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelname aan een criminele organisatie, oplichting en  medeplegen dan wel medeplichtigheid aan oplichting.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Fraude & Economische delicten via de telefoonnummers 455830 / 451313, het Command Center via 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!