Jogi: “VHP gaat harder werken voor derde zetel in Saramacca”

De VHP heeft woensdag 27 juli onder leiding van het Assembleelid Mahinder Jogi een druk bezochte structurenvergadering gehouden te Groningen in het district Saramacca. Naast Assembleelid, is Jogi ook ondervoorzitter van het VHP-districtscoördinatieteam van Saramacca en heeft als zodanig de leiding van de partij in dit district. Op deze vergadering zijn er actuele zaken besproken waaronder de protestactie.

Het DNA-lid gaf aan, dat deze regering goede vorderingen maakt op diverse gebieden om het land uit de crisis te halen. “Wij van Saramacca, geven alle ondersteuning aan deze regering, met name aan de president van het land om hét goede werk voort te zetten.” De heer Jogi ziet graag dat bepaalde urgente zaken gerealiseerd moeten worden in dit district. 

Saramacca is een agrarisch district, een productiedistrict, de mensen werken hard. Om de productie op te voeren moet de regering de agrarische infrastructuur aanpakken. Wanneer je een goede infrastuur hebt zal de productie beter op gang komen. Ook vraagt de heer Jogi aandacht voor de afgestudeerde kinderen van Saramacca, zij hebben ook recht op een goede baan, bijvoorbeeld bij staatsolie. 

Volgens het DNA-lid is de VHP vrij stabiel, de partij groeit, ze gaat nu harder werken voor de derde zetel in Saramacca, het ligt binnen ons bereik. De mensen van Saramacca, hebben het volste vertrouwen in president Santokhi. Ze staan unaniem achter het gevoerde beleid van VHP-voorzitter Santokhi tevens president van de Republiek Suriname.

Van de NDP willen ze echt niks meer horen, want die partij is constant bezig met misleiding, de mensen van Saramacca weten het, daarom zijn ze alert. 

VHP Mediacommissie

error: Kopiëren mag niet!