Fly All Ways vliegt rechtstreeks naar Cuba via Guyana

Er is nu een directe vlucht tussen Guyana en Cuba. Het Surinaamse Fly All Ways zal de route eenmaal per week uitvoeren met een Airbus met 180 zitplaatsen.

De luchtvaartmaatschappij had afgelopen zaterdag haar eerste vlucht vanuit Georgetown, Guyana. Aan boord waren Guyanese dignitarissen. Daaronder waren vertegenwoordigers van het Guyanese ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking, de directeur van de Guyana Tourism Authority, Kamrul Baksh, de voorzitter van de Guyana Transport Advisory en vertegenwoordigers van Fly All Ways.

Een formele ceremonie vond ook plaats op de Jose Marti International Airport in Havana, Cuba. Bij de ceremonie waren verschillende Cubaanse en regionale functionarissen van hoog niveau aanwezig en spraken hun lof uit voor het initiatief.

Het Surinaamse Fly Allways is een nieuwkomer die regionale routes onderhoudt. De Surinaamse maatschappij heeft ook 3 Fokker 70 toestellen in haar vloot.

error: Kopiëren mag niet!