Zanger Rayen Nannan heeft als doel publiek entertainen

Zanger Rayen Nannan is al een tijdje actief in de muziekwereld. Vanaf zijn jongere jaren had hij al interesse had voor muziek. Hij was altijd te vinden op muziekavonden en was daardoor in de gelegenheid om in de praktijk kennis te vergaren van ouderen als het ging om muziek.

Ook kocht hij altijd albums van muziekgroepen en artiesten/zangers om ernaar te luisteren en eruit te leren. Verder heeft hij lessen gevolgd bij ICC en heeft zich laten scholen door de muziek guru Kries Ramkhelawan. 

“Ik kan me nog heugen dat ik mijn harmonium heb aangeschaft bij de dada Kries in zijn zaak. Hij liet me in zijn winkel een lied zingen en bood me meteen aan om les te komen volgen en ook deel uit te maken van zijn band. Ik heb daarna in de ashram van Art of Living International Bangalore gewoond voor langer dan een jaar waar ik meerdere lessen van verschillende artiesten heb gehad en toen ik terugkeerde in 2011 ben ik gestart als zanger bij muziekformatie The Eagles. Thans maak ik deel uit van muziekformatie Showtime. Ik heb het naar mijn zin in de band en wordt omringd door collega’s met wie ik heel goed kan opschieten. Ik ken ze al jaren vanuit de muziekwereld en wij hebben een heel goede band met elkaar opgebouwd. Mijn doel is simpelweg dat het publiek geniet van elke performance neergezet door mij”, aldus de zanger

“Kasoor Ballads” is zijn eerste officiële muziekproject. Devin Beats heeft invulling gegeven aan het muzikale gedeelte. Het project kwam tot stand door sponsoring van Rhewien Jethoe. Kort daarna kreeg de zanger het aanbod om zich aan te sluiten bij Showtime. De zanger werkt op dit ogenblik aan een muziekproject genaamd in memory of KK. Omdat zanger-componist KK, Krishnakumar Kunnath, te allen tijde zijn favoriet is. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!