Winnaars van het National Quality Awards Programma 2022

Deborah Baldewsing van het Surinaams Standaarden Bureau meldt: “De winnaars van het National Quality Awards 2022 Suriname programma ‘Quality you can trust’, van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie zijn Manufacturing Award for Quality – Gom Food Industries N.V. Service – Award for Quality – Stichting Polytechnic College Suriname. Small Business Award for Quality – Hynes all Natural Products, die ook in aanmerking kwam voor de Agro Processing Award for Quality.”

 Sub-categories 

“In de sub categorie Continuous Improvement streek Rekemo Suriname NV met de eer. Als de besten onder de noemer Customer Focus behoren: Datasur, FATUM Schadeverzekeringen N.V., Innovative Protective Services N.V., Health & Safety, GOPEX International N.V. en Gom Food Industries N.V.  Suriname Alcoholic Beverages N.V. werd gekroond met de Green Initiative Award.”

Caricom standaarden

“Het National Quality Awards Programma 2022 werd op 13 december 2021 ingesteld door het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie. Het programma wordt door het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) met ondersteuning van de CARICOM Regional Organization for Standards and Quality (CROSQ) uitgevoerd.  Met het programma wordt getracht een bijdrage te leveren aan de bevordering van het concurrentievermogen van Surinaamse producten en diensten.”

HD

error: Kopiëren mag niet!