“Men blijft maar hopen en kopen”

“De prijzen van de goederen blijven stijgen. Er is nog geen verandering”, zegt een vrouw in gesprek met de redactie van Dagblad Suriname.

“Er komt gewoon geen eind aan de pijnlijke, stressende en moordende situatie. Ik dacht juist dat er een verandering zou komen, ook de prijzen van diverse groentesoorten zijn niet te vergelijken.” “Men moet eerst massaal op straat gaan voor er een verandering komt”, zegt een andere vrouw.

“Men zoekt eerst actie, dan komt er een complete reactie. Het is heel erg stressend dat je met een SRD 100 noch SRD 200 de nodige spullen kan kopen voor een complete maaltijd als je met een groot gezin bent. Dat kon eerder nog, maar nu is daar helemaal geen sprake van. Ik vind het heel erg jammer er zijn zelfs mensen die geen SRD 100 hebben voor de dag. Dan, hoe eten zij?”, vraagt de vrouw zich. “Er moet een oplossing komen die werkt.”

 TM

error: Kopiëren mag niet!