Kabalebo krijgt een moderne bakkerij

Bezoek van een delegatie van het kabinet van de President

Afgelopen maandag bracht een delegatie van het Kabinet van de President, een vertegenwoordiger van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij en de directeur van de Molen NV een werkbezoek aan het bestuursressort Kabalebo. Dit werd gedaan in het kader van twee projecten die binnenkort uitgevoerd zullen worden in het ressort.

Een van deze projecten behelst het opzetten van een moderne bakkerij om zodoende voor goedkoper brood in het gebied te zorgen. Aan bestaande bakkerijen zal ook goedkoop meel geleverd worden, zodat de prijs van brood ook lager gehouden kan worden.

Het Burger Informatiecentrum te Kabalebo heeft van dit initiatief melding gemaakt om zodoende de burgers van informatie te voorzien.

Tijdens dit bezoek pleitte districtscommissaris Josta Lewis vooral voor een betere afwatering in het gebied en het ophalen van de lozingen. Ook de weg naar Nickerie en het afronden van de weg Apoera-Section werd aangekaart door de burgermoeder, dit om de misstanden in het gebied zo spoedig als mogelijk opgelost te krijgen.

Verder is werd aandacht gevraagd voor het probleem van het boottransport, dat een aanzienlijk probleem vormt voor de patiënten die vervoerd moeten worden naar Nickerie.

De delegatie beloofde dit alles door te spelen aan de president, die komende maand een bezoek zal brengen aan het gebied Kabalebo.

GW

error: Kopiëren mag niet!