‘Ladies Talk’ start met eigen tv-programma en organiseert tweede cook out

‘Ladies Talk’ is de naam van een nieuwe talkshow die elke woensdag te zien zal zijn op Supreme TV. De naam is afgeleid van de gelijknamige Facebook groep en stichting onder leiding van Dona Audhoe (27). Met dit programma wil de initiatiefnemer een groter impact hebben op de Surinaamse vrouw in het bijzonder.

Het programma zal voor de eerste keer op 27 juli om zeven uur ’s avonds te zien zijn. Verder zijn de afleveringen te zien via YouTube, Facebook en Instagram. Tijdens de discussie hebben vier vrouwen het woord. Bij elke episode zal het kwartet zitten met een nieuwe, inspirerende en motiverende gast. Onderwerpen van discussie zijn onder andere: leiderschap, doorzettingsvermogen en relaties.

“Met Ladies Talk helpen wij Surinaamse vrouwen door middel van sociale- en fundraising projecten. De start van de Facebook groep was in 2019. De Facebook groep houdt zich bezig met het verheffen van de Surinaamse vrouw”, stelt Audhoe in een reactie tegenover Dagblad Suriname.

Het eerste project was het Baby Wannes project, hierbij heeft de organisatie binnen één dag SRD 26.000 kunnen verzamelen voor een medische ingreep van deze zuigeling in Colombia. Daarnaast zijn er moederdag- en kinderprojecten, en sociale activiteiten uitgevoerd. Het doel van het programma is bewustwording creëren onder de Surinaamse vrouw met betrekking tot onderwerpen in het dagelijks leven.

Donna Audhoe, vertelt dat zij een 27-jarige jonge moeder van twee geweldige kindjes is en een jonge dynamische, vooruitstrevende en zelfstandige vrouw die niet bang is voor een uitdaging. Audhoe is op dit moment bezig zich te oriënteren op het gebied van ondernemerschap en heeft verder haar eigen onderneming.

“Verder hou ik me bezig met het dagelijks runnen van mijn Facebook-groep genaamd ‘Ladies Talk Suriname’ en de ‘Stichting Ladies Talk Foundation’. Met Ladies Talk helpen wij als Surinaamse vrouwen en ook de vrouwen met Surinaamse roots, de Surinaamse gemeenschap door middel van sociale projecten en ook fundraisingsprojecten waar nodig.” 

Door de dames uit Ladies Talk hun adviezen en levenservaringen aan te horen, heeft zij heel veel geleerd. “Ik ben de dames die lid zijn van Ladies Talk heel erg dankbaar, elkaar steunen en motiveren is iets dat centraal staat in de groep. Mijn Motto is; Real queens fix each other’s crowns! And it’s something worth reminding yourself on a regular basis. We live in a very competitive world but the simple truth is, women are more powerful when they work together.”

De ondersteuning heeft de initiatiefnemer gedreven om de “The first ever Womens Cookout” te starten op 28 september 2019. Dit is een geslaagd evenement geweest.

De eerstvolgende editie is een cookout die gehouden wordt op 4 september.

Het is een terugkerend evenement waarmee zij ook ondernemers en bedrijven willen bemoedigen om te ondersteunen. De cookout is gepland met dien verstande om samenwerking tussen de vrouwen te stimuleren en ook het promoten van hun producten.  “It’s all about the uplifting of  women. Daarnaast heeft de cookout ook een sociaal karakter namelijk een deel van de opbrengsten worden gedoneerd aan een sociale instelling”, aldus Audhoe.

CB

error: Kopiëren mag niet!