Gregory Rusland vraagt regering aandacht voor punten betogers

Het Assembleelid, tevens voorzitter van de NPS, Gregory Rusland doet een dringend oproep op de regering om daar waar zaken inderdaad fout zitten zo snel mogelijk correctief op te treden. Volgens hem is er een aantal cruciale issues die de samenleving bezig houdt en waarvoor ze dringende aandacht van de regering vraagt.

Naar aanleiding van de betogingen van ontevreden burgers die gisteren voor de derde achtereenvolgende dag hebben plaatsgevonden, spreekt de NPS-voorzitter de hoop uit dat zo snel mogelijk de rust in de samenleving terugkeert.

President Chandrikapersad Santokhi heeft maandagavond de betogers aangeboden in dialoog met de regering te treden om hun wensen en grieven te bespreken en daarvoor gezamenlijk een oplossing te vinden. De betogers hebben elf eisen gesteld die ze eerst gerealiseerd willen zien alvorens met de president om de tafel te gaan zitten.

Het zijn volgens Rusland inderdaad punten die de gemoederen in de samenleving bezig houden. Waar zaken fout zitten dient de regering zo snel mogelijk ervoor te zorgen dat die gecorrigeerd worden, aldus Rusland.

 SS 

error: Kopiëren mag niet!