Nog drie arrestaties in zaak roof opbrengst Suribet – Onder arrestanten een agent

Het Korps Politie Suriname bericht woensdagmiddag 20 juli, dat de afdelingen Kapitale Delicten, Digitale Recherche en RBT Paramaribo nog drie verdachten hebben aangehouden in de Suribet-roof zaak.

De politie kreeg donderdag 30 juni melding van een beroving gepleegd door twee mannen gekleed in politie uniform. De slachtoffers waren op weg van Nickerie naar Paramaribo met een Suribet opbrengst en werden ter hoogte van de Vijfde Rijweg door de in politie uniform geklede mannen tot stoppen gedwongen, waarna zij werden beroofd.

Na speurwerk van de rechercheurs werden drie verdachten, waaronder één politieman, aangehouden.

Op zondag 17 juli werden nog twee verdachten aangehouden. De zesde verdachte heeft zich woensdag 20 juli gemeld na te zijn ontboden. Die verdachte werd ook aangehouden. De verdachten zijn allen in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!