Nummer “God We Trust” van Itsjoshsrocks

Een nieuw song getiteld “God We Trust” is gelanceerd. Dagblad Suriname verneemt het volgende over het muziekproject en de artiest.

“God We Trust” gaat over de belevenissen van de artiest. Hoe hij verliefd werd en zijn ondervindingen. Verder deelt hij zijn ervaring over zijn muziekcarrière. “Uiteindelijk heb ik al mijn vertrouwen in handen van God gezet. “Deze bekentenis zette hij om in woorden waaruit het nummer “God We Trust” voortvloeide.

De boodschap is duidelijk, te allen tijde op God vertrouwen. “Alles dat gebeurt is reeds door Hem bepaald. Wij moeten het accepteren. Alle muzikale sferen en vibes die het rijke Afro-Dancehall genre biedt, komen aan bod in dit nummer. Het heeft een dynamische stijl met veel karakter. Er is ook een bijbehorende videoclip opgenomen en zal binnenkort worden vrijgegeven.” 

De artiest hoopt dat “God We Trust” viraal gaat en dat het hem als artiest op de kaart plaatst. Hij blijft hard werken en geloven in zichzelf. Dat geeft hij als boodschap mee aan zijn fans. “Als je iets wilt bereiken in het leven moet je ervoor gaan. Blijf altijd in jezelf geloven”, aldus de artiest in een gesprek. Enkele andere producties van de artiest zijn “Love is in the air 1 en 2”, “Wat is je naam”, “PoV” en “Spacin”.  

Itsjoshsrocks

Joshua Sabajo is geboren in Amsterdam, Osdorp. Hij groeide op in de woonwijk Gein 3 Dorp in het bekende stadsdeel Amsterdam-Zuidoost in de volksmond Bijlmer(meer). Op 7-jarige leeftijd verhuisde hij naar Suriname, waar hij tot zijn 14de heeft gewoond.

De naam Itsjoshsrocks kreeg hij van een klasgenoot. Itsjoshsrocks is inmiddels al ruim twee jaar woonachtig in België, waar hij de school bezoekt. Hij studeert Publiciteit en Etalage. In zijn vrije tijd maakt hij muziek, schrijft teksten en gaat ook graag op stap met vrienden. Ondanks alle drukte besteedt hij graag wat tijd aan basketballen.

“Het schrijven en opnemen van muziek is op mijn 15e begonnen. Toen ik 10 jaar oud was, had ik plannen om producent te worden. Echter heb ik nu ervoor gekozen artiest te worden.” Een bewuste keus die hij heeft gemaakt en heeft er zeker geen spijt van, vertelt de zanger in een gesprek.

error: Kopiëren mag niet!