Tranga Rugie maakt videoclip van € 7.500 met een adelaar

Artieste Tranga Rugie laat weten, dat zij een bijzondere videoclip heeft opgenomen. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Fullcolour Entertainment

Tijdens haar terugreis naar Nederland schreef Tranga Rugie dit nummer. Terwijl zij de tekst schreef, kreeg zij een ingeving dat zij voor de videoclip van dit lied op zoek moest naar een adelaar, die ook wel bekend staat als “de koning der vogels”.

In Nederland aangekomen nam Tranga Rugie meteen contact op met haar bandleden en de studioman waar het nummer opgenomen werd. Vervolgens ging zij op zoek naar informatie over hoe zij in het bezit kon komen van “de koning der vogels”.

Tranga Rugie maakte contact met Mike Static, de bekende professionele director uit Rotterdam. Mike Static staat bekend als director van clips voor onder andere Frenna, Broederliefde, Ronnie Flex en anderen. Nadat Static de script had ontvangen die Tranga Rugie zelf geschreven heeft, vond hij het een geweldig idee en was enthousiast, omdat hij haar ook een zeer goede artiest vindt.

Tranga Rugie vindt dieren één van de mooiste scheppingen van God, maar heeft vanaf haar jongere jaren altijd een vrees gehad voor dieren. Daar zij altijd gehoor geeft aan haar ingevingen, heeft zij alle moed bij elkaar moeten vergaren om de video opname met de adelaar tot een succes te kunnen maken. De week waarin de clip opgenomen zou worden, had zij enorm veel zenuwen. Zij nam contact op met haar broers, Raoel Swedo van Stg. Apache, die haar de moed heeft ingesproken en de nodige tips gegeven om haar vrees en zenuwen te bedwingen en Rogil Swedo van Fullcolour Entertainment die haar altijd weer herinnerd dat alles dat zij doet goed zal aflopen en dat zij vooral in zichzelf moet blijven geloven!! Ze zijn misschien niet in Nederland, maar ze zullen haar altijd en op alle wijze bijstaan!! 

De cameraman en de eigenaar van de adelaar, waren niet op de hoogte van de vrees die Tranga Rugie heeft voor dieren. Haar enthousiasme en liefde voor dieren heeft op het moment van de opname ervoor gezorgd, dat haar angst niet zichtbaar was. 

De zangeres besloot haar moeder Romilda Blokland, haar zus Rochella Swedo en haar peetzoon Jerumy Swedo mee te nemen om haar bij te staan tijdens de opname, omdat ze de juiste mensen om haar heen wilde bij de ontmoeting van “de koning der vogels” de adelaar. Ook omdat de opname van deze clip een heel belangrijk moment voor haar zou zijn. 

Mike Static vond dit een geweldige en heel aparte clipshoot van Tranga Rugie. De eigenaar van de adelaar, Jeroen, vond het tevens een mooi en bijzonder moment om te zien hoe de clip in elkaar is gezet met zijn adelaar genaamd “Karma”.

De clip genaamd “Loes Mi Mik Mi Frey” komt binnenkort uit. Een ieder kan dan meegenieten van dit geweldig nummer en de aparte videoclip van Tranga Rugie.

error: Kopiëren mag niet!