Kavish Kalka over zijn nieuwste cover song

Zanger Kavish Kalka is geen onbekende in de Surinaamse muziekwereld. De artiest heeft gewerkt aan de cover ‘Soch Liya’.

De song is tot stand gekomen door een samenwerking van Kavish kalka, Ravish Algoe en Ravish Kalka. Het lied is origineel gezongen door de Indiase artiesten Mithoon and Arijit Singh. Kalka vindt het een nummer vol gevoelens en koos ervoor om aan een cover song te werken. Hij wilde het lied graag met zijn vocals delen met muziekliefhebbers. ‘Soch Liya’ is inmiddels al uitgebracht met een bijbehorende videoclip. Het lied is te beluisteren en bekijken via het YouTube-kanaal Kraum Music.

De zanger belooft meer producties en werkt inmiddels aan een tweede muziekproject. 

Kavish was voor een korte periode gestopt met muziek om meer aandacht aan zijn eigen onderneming te schenken. De zanger is ook tattoo artist en wilde zijn talent graag uitbreiden.

De talentvolle Surinamer is in het dagelijks leven een professioneel tattoo artist, zanger, music producer, audio mixing en mastering engineer, videograaf. Hij is winnaar geweest van de open scholieren zangcontest in 2009. Hij heeft op het internationale podium mogen staan in landen als Curaçao en Nederland. Hij is lid geweest van populaire muziekgroepen zoals Beni’s houseband, South South West. Op dit ogenblik is Kalka lid van muziekformatie Music Band Danzation. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!