Wirish Mahabier lanceert mashup, cover songs van zanger Kumar Sanu

Zanger Wirish Mahabier heeft weer een videoclip op zijn naam staan. Het gaat volgens hem om een muziekproject op eigen initiatief. De motivatie hierachter is de positieve respons binnen zijn kringen om verder te gaan met muziek en zang. Hij is altijd een fan geweest van de bekende Indiase iconische zanger Kumar Sanu. Tevens de reden, dat de keuze is uitgegaan naar vijf mooie songs die origineel zijn gezongen door Kumar Sanu.

Het gaat om covers van de songs ‘Dil Kehta Hain’, ‘Raja Ko Rani Se Pyaar’, ‘Rahon Se Rahein’, ‘Tere Dar Par Sanam’ en ‘Samhala Hain Maine’. Zodoende is het Lovers Special Mashup tot stand gekomen.

De muzikale begeleiding is tot stand gekomen via Sasra Media.

De videoclip is opgenomen op verschillende locaties, waaronder in Miami, Orlando, op de cruise van Royal Caribbean en de cruise port Costa Maya in Mexico. De artiest heeft koppels betrokken bij de videoclip en is ook met zijn wederhelft te bewonderen in de clip. Lovers Special Mashup is inmiddels al te bekijken via YouTube:

Wirish is niet verbonden aan een muziekformatie, maar heeft altijd enorme affiniteit gehad met zang en muziek. “Zang is altijd mijn hobby geweest en af en toe op familiefeesten trad ik wel op als gastzanger. Ik word onder mijn families en vrienden wel de showman genoemd’, vertelt hij in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!