Muziekformatie Bala Beats lanceert album met elf songs

De muziekformatie Bala Beats heeft gewerkt aan een album dat elf songs telt. ‘Dafli Wale Dafli Baya’ is een album met populaire songs, nagezongen door de leden van de muziekgroep.

Twee van de songs zijn “Mere Naseeb Mein” en “Chataniya”. Het is een project in samenwerking met Satish Music Center. Het album is inmiddels al verkrijgbaar en de officiële lancering staat gepland voor 16 juli. De muziekformatie Bala Beats telt zes leden.

Zangeres Arti Harangi en zangers Ronald Hoelas en Ronny Chotoe hebben elk hun zangtalenten naar voren gebracht. De overige leden zijn Rohit Parsoe, Adesh Ramphal en Rawie Thakoersing en de manager is Roy Gonesh alias Bala, vandaar de naam van de muziekgroep: Bala Beats.

Bala Beats werd in januari 2019 opgericht, maar in maart deed Corona haar intrede in het land, dus was het team genoodzaakt om te stoppen en dit jaar heeft de groep het weer opgepakt. De groep heeft als doel het publiek te entertainen met alle type songs, waaronder golden oldies, baithak en de nieuwste Bollywood nummers. Het team hoopt dat het publiek massaal kan genieten van het nieuwe album.

“Een bijzondere dank gaat uit naar een ieder die aan het project heeft gewerkt of een bijdrage op welke wijze dan ook heeft geleverd voor het tot stand komen van ons album”, zegt bandleider Ronny Chotoe in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!