Agenten bureau Livorno pakken 2 jeugdige ontvluchtte arrestanten op

Agenten van het politiebureau Livorno hebben vrijdagochtend de twee jeugdige ontvluchtte arrestanten N.R. (16) en M.W. (18) op de kruising van de Sir Winston Churchillweg en de Tout Luit Foutkanaalweg weer aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname zaterdag 9 juli.

Tijdens hun surveillance die ochtend signaleerden de agenten vier jongemannen en ze vermoedden, dat het om de jeugdige ontvluchtte arrestanten moest gaan. Toen de politie hen heel dichtbij was genaderd , zagen zij kans zich uit de voeten te maken, achterna gezeten door de agenten. Het lukte de politie N.R. en M.W. weer aan te houden. N.R. is ingesloten voor poging moord en M.W. voor verkrachting.

De twee andere arrestanten D.R. en C.D. beiden 17 jaar oud, zagen kans uit handen van de politie te blijven. D.R. was ingesloten voor poging moord en C.D. voor diefstal met geweldpleging. Aan hun opsporing en aanhouding wordt gewerkt.

N.R. en M.W. werden overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken. Na te zijn voorgeleid zijn beiden weer achter slot en grendel jn geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!