El Dorado Offshore richt zich op het ontwikkelen van local content in Suriname

Onlangs organiseerde El Dorado Offshore (EDO) haar eerste fysieke Carrière Workshop in het Assuria Hermitage High Rise gebouw. Dit komt doordat het Guyana-Suriname-bekken zich voorbereid op de ontwikkeling van local content en de energiesector. De werkgelegenheid in deze branche is de afgelopen maanden aanzienlijk toegenomen en werkzoekenden van alle leeftijden anticiperen op de behoefte aan opleiding, training en begeleiding binnen de branche.

De EDO Carrière Workshop bood aan meer dan 1.100 deelnemers een scala aan infosessies en wervingstrainingen door professionele sprekers, die sw nadruk legden op de mogelijkheden voor het ontwikkelen van local content in Suriname gedurende de dag. Het loopbaanbegeleiding evenement werd georganiseerd door El Dorado Offshore-teams uit Suriname, Guyana en Trinidad & Tobago.

Regionale experts

Terwijl El Dorado Offshore doorgaat met het organiseren van carrièrebeurzen in het Caribisch gebied en de Zuid-Amerikaanse regio, streeft ze ernaar om local content in de gebieden waarin ze actief is, op te bouwen en te ontwikkelen. De inzet van EDO om local content van Suriname te ontwikkelen, zal werkzoekenden beter toerusten met de technische vaardigheden en training om de energiesector te betreden. EDO verwacht de komende maanden extra carrière-opbouwende evenementen te organiseren in Trinidad & Tobago en Guyana om kandidaten bij te scholen en voor te bereiden op nieuwe en spannende kansen.

Personeelslogistiek

El Dorado Offshore (EDO) is een wervings-, arbeidsvoorzienings- en personeelslogistiek bedrijf in de energie- en niet-energiesector, actief in Trinidad, Guyana en Suriname. EDO zet zich in om ervoor te zorgen, dat processen, praktijken en procedures ethisch, transparant en niet-discriminerend zijn voor werknemers en potentiële kandidaten. EDO biedt dynamische diensten om te voldoen aan internationale kwaliteitsnormen, waaronder ISO 9001, TRACE en de Maritieme Arbeids Conventie, en om te voldoen aan de verwachtingen van de klanten.

“We zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service aan onze medewerkers en klanten voor de beste en duurzame kwaliteitsresultaten”, aldus het bedrijf.  

error: Kopiëren mag niet!