Automobilist gaat na aanrijding voorbij de rotonde te Latour op de vuist met bromfietser

De politie van het bureau Latour heeft woensdag 6 juli de automobilist D.F. (43) aangehouden. Agenten van het politiebureau Latour kregen van het Command Center een melding van een uit de hand gelopen aanrijding tussen een automobilist en een bromfietser.Bij aankomst van de agenten bleek, dat zowel de D.F. als de bromfietser over de Indira Gandhiweg reden richting Lelydorp, aldus de politie in een uitgebracht persbericht.

Voorbij de rotonde van Latour maakte de automobilist vermoedelijk een afslag naar een winkel en doorkruiste de bromfietser op het fietspad met als gevolg een aanrijding. Er was sprake van materiële schade aan zowel de auto als de brommer.

Volgens de bromfietser heeft de bestuurder van de auyo zijn helm vernield, hem met een scherp voorwerp bedreigd en zonder enige aanleiding een aantal klappen toegebracht. Omstanders schoten de bromfietser te hulp en konden erger voorkomen.

Beide partijen werden overgebracht naar het politiebureau, waarbij de bromfietser aangifte deed tegen de automobilist. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd D.F. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!