NPS protesteert met klem tegen dreigementen vp

De NPS heeft geen boodschap aan welke dreigementen dan ook, die worden uitgesproken door wie dan ook, wanneer burgers of organisaties binnen de spelregels van democratie en rechtsstaat, acties ondernemen om hun zienswijze ingang te doen vinden.

De NPS heeft regelmatig aangegeven dat het kiessysteem heroverwogen dient te worden en waar nodig aangepast  om te voldoen aan de tijd waarin wij vandaag de dag leven. De positie van de NPS is bekend. Het past niet in een democratische rechtsstaat om bedreigingen van welke aard dan ook te uiten, omdat een persoon of organisatie een andere mening op na zou houden.

De bedreigingen geuit door de vicepresident (vp) in welke hoedanigheid dan ook aan het adres van de advocaat Serena Essed en het Constitutioneel Hof, geeft de NPS aanleiding om hiertegen met klem te protesteren en het af te wijzen.

error: Kopiëren mag niet!