Automobilist (30) rijdt door na aanrijding, maar wordt door politie klemgereden

Doorrijder niet in bezit rijbewijs, zijn auto niet verzekerd en wordt gezocht voor mishandeling en bedreiging

De automobilist RR. (30) veroorzaakte zondagavond 3 juli op de kruising van de Langatabiki- en de Hendrikstraat een aanrijding, reed vervolgens door maar kon door agenten van het politiebureau Kwatta op de Toevluchtweg worden klemgereden en gearresteerd. 

Het andere voertuig vertoont materiële schade en de autobestuurder moest medisch worden behandeld.

Bij navraag naar zijn bescheiden, bleek de doorrijder niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en zijn voertuig niet verzekerd. Uit de administratie van de politie van Kwatta bleek verder, dat er tegen de man aangifte van mishandeling en bedreiging is gedaan. Hij werd hiervoor gezocht, maar wist uit handen van de politie te blijven.

De doorrijder werd overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt. Na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) is hij in verzekering gesteld.

Het dossier van deze zaak zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het OM.

error: Kopiëren mag niet!