SLM annuleert weer een vlucht Paramaribo-Amsterdam v.v.: PY993/994 gaat 6 juli niet door

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, annuleert weer een vlucht van Paramaribo-Amsterdam vice versa. Vanwege zogenoemde “operationele redenen” is de SLM genoodzaakt vlucht PY993/994 van woensdag 6 juli te annuleren, zo is door de luchtvaartmaatschappij bekendgemaakt. Afgelopen weekeinde en maandag werden de vluchten van Paramaribo-Amsterdam vice versa ook al geannuleerd.

“Er wordt met vereende krachten gewerkt aan een passende oplossing voor alle getroffen passagiers die op de hoogte gehouden zullen worden van de nieuwe vertrek en aankomst tijden en dagen. Verdere berichtgeving omtrent het verloop van de vluchtuitvoering van en naar Paramaribo en Amsterdam volgt”, zo laat de SLM weten.

Ter geruststelling laat de maatschappij ook weten, dat vlucht PY635 van en naar Curaçao en Aruba op woensdag 6 juli normaal volgens schema wordt uitgevoerd.

Tot slot eindigt de SLM haar bekendmaking met de inmiddels cliché geworden tekst: “Surinam Airways biedt aan de passagiers van vlucht PY993/994 van woensdag 6 juli aanstaande, haar verontschuldiging aan.”

error: Kopiëren mag niet!