Notoire brandstichter (25) aangehouden na brand onbewoond pand Indira Gandhiweg

Bij een brand zaterdag 25 juni in een onbewoond pand aan de Indira Gandhiweg nabij het Sol Servicestation kon de 25-jarige verdachte F.A. snel na de brand in de kraag worden gevat, zo meldt de politie maandagavond 27 juni.

Na de melding van de brand gingen agenten van het politiebureau Latour naar de locatie voor onderzoek. De brandweer, die ook was ingeschakeld, kon erger voorkomen. Naar zeggen van een getuige zag die een man het gebouw uitrennen, toen dat vlam vatte. Aan de hand van een beschrijving door die getuige van de verdachte, werd F.A. kort daarna door de politie aangehouden. 

Hij blijkt een bekende van de politie te zijn, die zich meermalen schuldig heeft gemaakt aan brandstichting. Hij heeft toegegeven de brand te hebben gesticht, maar kan niet aangeven wat het motief was.

De man, die de ziekelijke neiging heeft tot brandstichting, is na overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!