Drie verdachten van inbraken opgepakt te Boerbuiten en Uitvlugt

Het Korps Politie Suriname meldt, dat drie inbraak verdachten R.B. (39), V.W. (37) en de 24-jarige S.K. woensdagavond 15 juni door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op twee afzonderlijke locaties, te de Boerbuiten en te Uitvlugt, zijn aangehouden.

De drie hebben zich sinds vorig jaar schuldig gemaakt aan een reeks inbraken in het verzorgingsgebied van de politie van Regio Midden. Tijdens het onderzoek kwamen de drie mannen in beeld, waarop verschillende eenheden werkten aan de opsporing en aanhouding van de drie.

Bij de aanhouding werden op de verdachten aangetroffen en inbeslaggenomen 1 jachtgeweer met ingekorte loop, 1 revolver, 2 gasbuks pistolen, 1 windbuks, breekwerktuigen en een aantal andere goederen die vermoedelijk bij de inbraken zijn buitgemaakt. 

Ook het voertuig waarmee de verdachten zich verplaatsten is in beslag genomen.

Samen met de in beslag genomen goederen zijn de drie verdachten overgedragen aan de recherche van Regio Midden die belast is met het onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!