Man (23) aangehouden die probeerde 60 gram cocaïne in vruchten in doos te posten naar buitenland

De 23-jarige postpakketverzender S.P. is maandag 13 juni door leden van de afdeling Narcotica Brigade op zijn woonadres opgespoord en aangehouden, zo meldt de politie donderdagavond 16 juni.

De man had in februari een postpakket ter verzending naar het buitenland aangeboden. Tijdens controle van de douanerecherche werd 60 gram cocaïne in de doos aangetroffen. De cocaïne zat in vruchten verborgen. De doos werd overgedragen aan de Narcotica Brigade.

De verdachte werd vervolgens meermalen op zijn woonadres opgespoord, maar niet aangetroffen. Hij meldde zich 13 juni op het politiebureau en werd direct aangehouden. Bij zijn voorgeleiding zei de verdachte, dat hij de doos voor een onbekende man had gepost.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is S.P. in verzekering gesteld.

“De politie doet ten overvloede een beroep op de gemeenschap om geen pakketten voor derden of vreemden te verzenden naar het buitenland. Ook zij die zullen afreizen naar het buitenland wordt op het hart gedrukt niemand te vertrouwen.Neemt u geen pakketten van derden mee om af te geven aan vrienden, kennissen of familie in het buitenland. Niemand is te vertrouwen, dus laat u zich door geen enkel financiële aanbod misleiden of overhalen. Zo komt u niet problemen en bespaart u zichzelf alle leed en ellende!!!!”, aldus het Korps Politie Suriname in haar persbericht.

error: Kopiëren mag niet!