Volksgezondheid voert overleg met RGD en bond bij RGD over wensenpakket

Het ministerie van Volksgezondheid heeft woensdag overleg gevoerd met de directie van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) en de Bond van Personeel van de Regionale Gezondheidsdienst (BPRGD), naar aanleiding van de onderhandelingen over het wensenpakket van het personeel bij de RGD.

Er zijn mogelijkheden besproken waarbij afspraken zijn gemaakt over het uitwerken van de uitvoerbaarheid van concrete voorstellen gedaan door zowel RGD als het ministerie van Volksgezondheid.

Het ministerie heeft de bond alsook de directie van RGD gevraagd voor continuïteit van de dienstverlening zodat de regering kan werken aan het naleven van de afspraken die zijn gemaakt in het kader van de onderhandelingen over het wensenpakket van het personeel in dienst bij de RGD.

Welke ‘concrete voorstellen’ zijn gedaan en waar het wensenpakket uit bestaat, vermeldt dit summiere persbericht van het ministerie van Volksgezondheid niet……

error: Kopiëren mag niet!