Sonali Bendre over comeback met The Broken News: ‘Het universum heeft me een tweede kans gegeven’

The Broken News, een bewerking van de populaire Britse serie Press uit 2018, markeert het OTT-debuut van Sonali Bendre.

Sonali Bendre plaatste onlangs op Instagram een uitgebreide opmerking over het maken van een comeback met The Broken News. De webserie is vrijdag begonnen met streamen op ZEE5.

Sonali deelde een video en schreef: “Ik zie dit als een begin, omdat ik denk dat het universum me een tweede kans heeft gegeven en ik moet het waarmaken! Ik ben niet langer een toevallige acteur. Ik kies ervoor om dit te doen. Ik heb geen excuus meer als ik het niet goed doe. En… ik geniet er zo van, dus ik wil nu zeker meer werk blijven doen.”

Ze voegde eraan toe: “Wat ik ook doe, ik wil het met plezier doen, en dat betekent dat de werkomgeving erg belangrijk is, de mensen om me heen zijn belangrijk, ik wil met ze opschieten, plezier met ze hebben, ik wil in staat zijn om te genieten van wat ik doe, wat het verhaal is dat ik vertel, het personage dat ik speel, ik wil goede rollen spelen, en wil werken met nieuwe artiesten, regisseurs en DOP’s… en het werkproces omarmen!!”

De actrice bedankte ook de cast en crew van The Broken News en schreef: “The Broken News is dit alles en nog veel meer en ik heb mijn geweldige cast en crew te danken aan @vinaywaikul @nimishalok, @gosamm, @pragatideshmukh, @shriya.pilgaonkar , @jaideepahlawat, @indraneilsengupta, @taarukraina, @sanjeeta11, @sukhmanisadana, @zee5 @bbcstudiosindia.”

Geregisseerd door Vinay Waikul, is The Broken News een bewerking van de populaire Britse serie Press uit 2018, met ook Jaideep Ahlawat, Shriya Pilgaonkar, Indraneil Sengupta, Taaruk Raina, Aakash Khurana en Kiran Kumar.

error: Kopiëren mag niet!