Mahima Chaudhry: “Ik wil terug naar Mumbai en bij mijn ouders zijn”

Anupam Kher deelde  een emotionele video van Mahima Chaudhry, die met succes borstkanker heeft overwonnen. ETimes nam contact op met Mahima die bevestigde, dat ze is begonnen met opnames van haar volgende project, The Signature met Anupam en Annu Kapoor in Lucknow.

De video van Anupam Kher verraste iedereen en Mahima onthulde, dat niet alleen haar fans en weldoeners, maar zelfs haar ouders niet op de hoogte waren. Ze zei: “Ik heb mijn diagnose niet met mijn ouders gedeeld. Ze zullen het nu op het nieuws horen. Ik wil terug en bij hen zijn.” Mahima gaf ook een update over haar herstel. Ze onthulde: “Ik ben volledig hersteld en ik heb alle liefde en steun nodig om weer op gang te komen.”

Ze bedankte haar goede vriend Anupam Kher en voegde eraan toe: “Anupam is zo’n engel op mijn reis geweest. Ik zegen hem. Er is een fantastisch hart voor nodig om de geweldige acteur te zijn die hij is. Hij is ook een uitstekend mens.”

Anupam en Mahima’s The Signature is het verhaal van een gewone man en Kher deelt regelmatig updates van de opnames en ontwikkeling van de film op zijn sociale media. Zijn video met Mahima vanmorgen was ook om de were

error: Kopiëren mag niet!