Shraddha Kapoor speelt hoofdrol in prequel Stree

Shraddha Kapoor is momenteel in Spanje bezig met opnames samen met acteur Ranbir Kapoor voor de volgende film van Luv Ranjan. Ze heeft blijkbaar voor een nieuwe film getekend. Ze zal terugkeren naar haar rol als Stree in deze aanstaande onderneming, die naar verwachting een prequel zal zijn op de veel populaire horror komedie film.

Hoewel van haar wordt verwacht dat ze de rol in de aanstaande film Bhediya opnieuw zal spelen, samen met Janhvi Kapoor als Roohi, zal dit een andere film zijn die blijkbaar de reis van Stree volgt voordat ze in Chanderi belandt.

In een exclusief bericht van Peeping Moon werd een bron geciteerd waarin staat, dat Dinesh Vijan van plan is een filmisch universum te bouwen, net als de populaire MCU, maar met horror komedie films. Nu Bhediya wordt toegevoegd aan Stree en Roohi, wordt verwacht dat de franchises ook vervolgen en prequels van hetzelfde zal hebben. Als we dit berichjt moeten geloven, werkt het team momenteel aan het achtergrondverhaal van elk van deze personages voordat ze elkaar ontmoeten in Bhediya en de komende prequel zal naar verwachting een van hen zijn. In berichten wordt ook gesuggereerd dat de prequel het verhaal zal vertellen van een meisje dat naar Stree was gekomen en een reeks complicaties die ze had opgelopen.

De genoemde film zal worden geregisseerd door Marathi-filmmaker Aditya Sarpotdar, die momenteel ook een andere horrorkomedie regisseert, getiteld Kakuda, met Sonakshi Sinha, Saqib Saleem en Riteish Deshmukh in cruciale rollen. Hoewel deze film zich momenteel in de postproductiefase bevindt, zal de Stree-prequel naar verwachting in augustus 2022 van start gaan. Tegen die tijd zal Shraddha Kapoor naar verwachting het opnameschema voltooien met Ranbir Kapoor in Spanje.

Over deze regie van Luv Ranjan gesproken, de titelloze film zou een romantische komedie zijn, waarin Ranbir en Shraddha voor het eerst op het grote scherm te zien zullen zijn.

error: Kopiëren mag niet!