Zangeres Miss ANJ lanceert videoclip van song “Light Up The Place”

Zangeres Miss ANJ heeft weer een song gelanceerd met een videoclip. De song is meteen de aankondiging van haar EP. “Light Up The Place” is een song in het Engels met enkele woorden in Sranan, Sarnami en Patois. Akash Patti is de beatmaker geweest en hij heeft gekozen voor een fusion van de genres Dancehall, Soca en Pop. 

Verder is er een samenwerking met S.RISE,  een zeer getalenteerde artiest en songwriter afkomstig uit Guadeloupe. Everis Pellius behoort tot een Grammy genomineerde producer in London, afkomstig uit St. Lucia, die ook met vele andere prominente artiesten heeft samengewerkt. De song is opgenomen in een studio in London. De boodschap met dit nummer is om de Surinaamse roots te presenteren en om Suriname op de kaart te zetten.

Vanwege Covid-19 is alles op afstand gecommuniceerd. Samen met Miss ANJ kwam het eindproduct tot stand. “Ik ben blij dat hij mij in vertrouwen heeft genomen om alles op te sturen, zodat ik de song op afstand heb kunnen realiseren. De song is gemixed in London en gemasterd op Jamaica. We zijn trots op het eindproduct. De song is als 2de track geplaatst op het aankomende minialbum (EP). De eerste song draagt als titel “Keep The Fyah Burning”, aldus de zangeres in een gesprek.

Miss ANJ

Op 8-jarige leeftijd begon haar passie om te zingen. Doordat zij opgroeide in kleine dorpen, bestond de mogelijkheid toen niet om haar muzikale vaardigheden te ontwikkelen. Uiteindelijk is de zangeres zelf haar talent gaan ontwikkelen middels “Making Off”; documentaires op MTV. Ze vertrok na haar studie naar Frankrijk om fulltime te dansen. Ze werd door Frans-Antilliaanse collega’s omarmd als Surinaams-Hindoestaanse. Dit bracht haar dichter bij haar ‘Caribische’ identiteit. Ze schreef haar eerste nummers zelf.

De zangeres koos voor de artiestennaam Miss ANJ, wat een afkorting is van haar tweede naam Anjuli. Haar echte naam is Nisha Anjuli Ratnadevi Bhansingh.

error: Kopiëren mag niet!