Surinaamse muziekwereld verliest countryzangeres Cheryll Welles-Rijger

De Surinaamse countryzangeres Cheryll Welles-Rijger is woensdag 8 juni overleden.  In de loop van de avond verschenen meer en meer condoleanceberichten op social media.

Artiesten en muziekliefhebbers zijn in een schok en condoleren de familie en nabestaanden van de geliefde zangeres.

Cheryll Welles Rijger, Rest in Paradise beautiful soul, Verlost van alle pijn en leed fly high. Ze heeft echt gevochten ervoor, jammer dat ze het niet heeft gehaald, Rip onze lieve, Untill we meet again Topper…, luiden enkele van de vele tientallen berichten op social media nadat het droevig bericht naar buiten kwam.

De countryzangeres had al een poos gezondheidsproblemen. Na een inzamelingsactie (gofundme-actie)  had zij een zogenoemde gamma knife behandeling ondergaan in Nederland. Echtgenoot Ruben Welles had op 25 mei een bericht geplaatst op social media, waaruit te concluderen viel, dat het niet goed ging met de zangeres. Helaas heeft zij nu de strijd verloren tegen de hersentumoren. 

Met het heengaan van Cheryll Welles-Rijger heeft de Surinaamse muziekwereld een talentvolle zangeres verloren. Enkele songs met vocals van haar zijn “No Frigiti” en “Ik Droom Alleen”. Zij zal voortleven middels muziek en haar gezin. 

Directie en personeel van Dagblad Suriname condoleren de familie Welles-Rijger en alle nabestaanden van de countryzangeres

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!