DJ Splashmaster Gilly verrast muziekliefhebbers met een remix

De populaire Surinaamse Splashmaster Gilly heeft muziekliefhebbers verrast door plotseling een remix te lanceren. Dagblad Suriname heeft het volgende van Splashmaster Gilly in een gesprek vernomen.

Oldskool Finesse Remix is een voltooid muziekproject op verzoek van vele fans. Hij heeft hierbij gebruik gemaakt van de beat van de bestaande nummers ‘Big Up’ gezongen door Shaggy en Boggling Queen door Simple Simon en Sister Smurf.

DJ Splashmaster Gilly staat bekend om het draaien van aparte muziek en houdt daarvan. Als je samen met een andere dj op de planken staat, dan komt het vaak voor dat dezelfde songs worden afgedraaid. DJ Splashmaster Gilly geeft altijd de songs een eigen remix tintje en dat maakt zijn draai act uniek. Het vorengaande is ook de achterliggende gedachte bij het project Oldskool Finesse Remix. “Omdat blijkt, dat wij Surinamers houden van Old skool muziek”, vertelt DJ Splashmaster Gilly.

Het draaien is altijd een uitlaatklep voor DJ Splashmaster Gilly. Hierbij uit hij zijn happiness en het doet hem zeker goed als het publiek danst en meedoet. De  combinatie draaien en het publiek weer bereiken geeft een heel goed gevoel. Hij is wel voorzichtig en neemt nog steeds de Covid-maatregelen in acht.

Hij heeft een grote crowd nog niet aangedaan. Bij aanbiedingen voor optredens voor een show heeft hij verscherpte regels en stelt enkele eisen, indien de organisatie daaraan voldoet, dan neemt hij een optreden aan. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!