Nummer ‘Gore Gore Galon Pé’ gezongen door Henk Plein en Amiet Harkisoen

De artiesten Henk Plein en Amiet Harkisoen zijn een samenwerking aangegaan voor een song. De artiesten hebben aan het project gewerkt onder VS productions (Vidjai Sheombar). De song ‘Gore Gore Galon Pé’ is te plaatsen in de Surinaamse Kawina muziekstijl.

De bekende Devin Beats, Devin Gobind, heeft gezorgd voor de track. Het team heeft ervoor gekozen om de bestaande populaire song met een Surinaamse touch te presenteren. De release staat gepland voor vrijdag 10 juni (vandaag) via het YouTube-kanaal VS productions.

Het muziekproject is door middel van een leuk babbeltje tot stand gekomen. Vidjai Sheombar kent beide artiesten die al jaren bezig zijn in de muziekwereld. Amiet Harkisoen, vanuit Nederland, kwam met het voorstel dat hij een duet wilde zingen met Henk Plein. De zanger was eind april in Suriname en daar werd het muziekproject voltooid.

Henk Plein is geen onbekende in de Surinaamse muziekwereld en is op dit ogenblik lid van muziekformatie Class-X. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!