Geslaagde ‘Extravaganza All White party’ met Joeboy uit Nigeria

Black and Sexy Entertainment en AGS spreken van een geslaagd evenement in een bomvolle @Live Entertainment Center, voorheen Flamboyant Park.

Mc Vuure, als promotor van de organisatie, geeft aan dat het publiek na lange tijd heeft genoten van een top show. Itaves, Psycho, Aptijt, Damaru, DJ Mull en DJ Dannyplay hebben een geweldig optreden neergezet, vervolgens kon het publiek aldoor genieten van Joeboy uit Nigeria. MC Vuure heeft het publiek ook bezig gehouden met een babbeltje.

De artiest was onder de indruk wat De Mega Vibes Band als een back up band allemaal kan presteren. Joeboy uit Nigeria heeft een mooie show achter de rug. De artiest staat bekend om zijn song ‘Alcohol’.

“Een bijzondere dank namens Black and Sexy Entertainment en AGS gaat uit naar alle sponsoren en bezoekers, maak je gereed voor het volgende evenement”, geeft de organisatie mee. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!