Dharmendra informeert in video fans over zijn gezondheid

Veteraan acteur Dharmendra stelde zijn fans gerust nadat berichten dat hij in het ziekenhuis was opgenomen de ronde deden. In een nieuwe video lijkt Dharmendra joviaal en vertelt hij zijn fans positief te zijn en ‘positief te denken’. Hij zei dat het goed met hem gaat en citeert zelfs een van zijn liedjes.

Hij zegt: “Hallo vrienden, wees positief. Denk positief. Het leven zal positief zijn. Belangrijkste chup hoon, bimar nahin. Kuch na kuch chalti rehti hai.” Hij gaat verder met het citeren van zijn lied, “Bura mat suno, bura mat dekho, bura mat socho. Zorg goed voor elkaar, hou van elkaar. Het leven zal mooi zijn.”

Eerder waren er berichten, dat Dharmendra in het ziekenhuis was opgenomen en in kritieke toestand was. In een gesprek met India Today had Bobby Deol gezegd, dat zijn vader het goed maakt en aan het herstellen is in zijn woning. “Hij (Dharmendra) is absoluut in orde. Hij is thuis en herstelt. Met hem gaat het goed. Heel erg bedankt voor je liefde en genegenheid”, vertelde Bobby.

Dharmendra werd in april opgenomen in het ziekenhuis na een “grote spiertrekking aan de achterkant”. Nadat hij hersteld was, deelde de acteur een video waarin hij vertelde hoe hij ‘zijn lesje heeft geleerd’ om zichzelf niet te hard te pushen.

Op het werkfront zal Dharmendra binnenkort te zien zijn in Karan Johar’s aankomende regie Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani. In de film spelen ook Alia Bhatt, Ranveer Singh, Shabana Azmi en Jaya Bachchan.

error: Kopiëren mag niet!