Aishwarya Rai Bachchan zou graag weer met echtgenoot Abhishek willen werken

Aishwarya Rai Bachchan en Abhishek Bachchan is een van de power echtparen in de Indiase filmindustrie. Hun fans zijn altijd enthousiast om ze op het scherm te zien. Het duo heeft naast elkaar gewerkt in films als Guru, Dhoom 2, Umrao Jaan, Kuch Naa Kaho en Sarkar Raj. Ze werkten in 2010 in Raavan van Mani Ratnam en zijn sindsdien niet meer aan elkaar gekoppeld in een film.

In een interview met ETimes vertelde Aishwarya Rai Bachchan over haar leven en werk.Toen haar werd gevraagd om opnieuw met haar man, Abhishek Bachchan, in een film te spelen, sprak ze haar wens uit om tegenover haar man in een film te worden gecast. Ze keek naar de lucht en zei: “Het zou moeten gebeuren.”

Aishwarya en Abhishek hebben veel publieke optredens gedaan. Of het nu Cannes 2022 of IIFA 2022 is, het paar wordt vaak samen gezien bij voor de paparazzi tijdens openbare evenementen. Momenteel maakt Aishwarya, na een lange pauze, een comeback met haar nieuwe project, Mani Ratnam’s Ponniyin Selvan: I. De film staat gepland voor een bioscooprelease op 30 september 2022.

De actrice sprak in haar interview over haar prioriteiten. Ze zei dat zelfs als ze weer in films werkt, haar prioriteit altijd haar familie zal zijn en vooral haar dochter Aaradhya. Ze zei: “Mijn prioriteit is nog steeds mijn gezin en mijn kind. Ik durfde en stapte uit om Mani sir’s Ponniyin Selvan te voltooien, maar dat verandert niets aan mijn focus voor mijn familie en Aaradhya.” Aishwarya onthulde dat ze de opnames van beide delen van haar film, Ponniyin Selvan, die is gebaseerd op Kalki Krishnamurthy’s roman Ponniyin Selvan uit 1955, heeft voltooid.

Naast deze film werkt de actrice ook samen met Rajinikanth in Thalaivar 169.

error: Kopiëren mag niet!