Zanger KK overlijdt na optreden in Kolkata

Zanger-componist KK, geboren als Krishnakumar Kunnath, is dinsdag 31 mei op 53-jarige leeftijd in Kolkata overleden. De zanger voerde Nazrul Mancha uit voor een feest van Gurudas College, toen hij plotseling ziek werd waarop hij terugkeerde naar zijn hotel. Toen zijn toestand verslechterde werd hij met spoed naar het CMRI-ziekenhuis in Kolkata gebracht, waar hij dood werd verklaard.

Zijn vrouw en twee zoons zullen woensdag naar Kolkata vliegen. KK trad de afgelopen twee dagen op tijdens twee back-to-back shows in Kolkata.

Zodra het nieuws van zijn dood bekend werd, uitten veel beroemdheden hun verdriet en schok. Acteur Swastika Mukherjee schreef op Twitter: “KK is overleden. Ik kan niet geloven wat ik zojuist heb gehoord.”

Zanger Rahul Vaidya zei, dat hij ‘meer dan geschokt’ was door het nieuws van de dood van KK. Hij twitterde: “Ik hoor dat zanger KK net is overleden. GOD wat is er echt aan de hand!!?? Ik bedoel WAT GEBEURT ER. Een van de aardigste mensen die kk meneer was. Te snel gegaan op 53. Meer dan geschokt. RIP meneer.”

KK werd beroemd onder de muziekliefhebbers met zijn eerste album “Pal”. Hij gaf Bollywood enkele van zijn hitparades zoals Tadap Tadap (Hum Dil De Chuke Sanam), Dus Bahane (Dus), Tune Maari Entriyaan (Gunday), “Gori Gori” (Main Hoon Na), “Tu Jo Mila” (Bajrangi Bhaijaan), Kya Mujhe Pyaar Hai (Woh Lamhe) en vele anderen.

error: Kopiëren mag niet!