Kapitein Manniesingh: “Leren ondernemen moet aangemoedigd worden en vaste plaats verwerven in onderwijsstelsel”

Kapitein Shyam Manniesingh van de afdeling Civiel Militaire Relaties van het Nationaal Leger, heeft vrijdag 3 juni een motivatiesessie gehouden op de MR Dayanandschool (VOJ-school). De motivatiesessie ging over ondernemerschap.

“Leren ondernemen moet aangemoedigd worden en een vaste plaats verwerven in het onderwijsstelsel. Toename van ondernemerschap is gunstig voor een economie. Elke Surinamer dient te beseffen dat zijn primaire taak is om te zorgen voor sociaal-economische ontwikkeling in Suriname. Zelfontplooiing en zelfontwikkeling geven aan waar het precies om draait. Niemand anders gaat het voor ons doen”, stelde Manniesingh. 

Verder werd de leerlingen op het hart gedrukt om pesten achterwege te laten. Na afloop van de sessie hebben heel wat leerlingen de kapitein bedankt voor zijn motiverende woorden. “Dat heeft indruk op mij gemaakt, want dankbaarheid is een deugd”, aldus Manniesingh.

SK

error: Kopiëren mag niet!