Atlantis Books and More gaat weer doneren

Atlantis Books and More heeft 70 exemplaren van het boek “Mijn huis, jouw huis”, geschreven door Annie M.G. Schmidt, voor donatie beschikbaar. Annie M.G. Schmidt was een Nederlandse dichteres en schrijfster van versjes, liedjes, boeken, toneelstukken, musicals en radio- en televisiedrama. Zij leeft niet meer, maar haar werk wordt nog veelvuldig uitgebracht en gelezen. 

Alle verhaaltjes, liedjes en gedichten uit het te doneren boek “Mijn huis, jouw huis”, gaan over hoe kinderen hun ‘thuis’ ervaren. Het boekje heeft een internationaal karakter en kan door kinderen van verschillende nationaliteiten en culturen worden gelezen. Er staan ook raadsels en weetjes in. 

Atlantis Books and More wil de boekjes graag doneren aan een (lagere) school, zodat ze gebruikt kunnen worden in de lessen. Ouders en leerkrachten die in aanmerking willen komen voor de boeken kunnen een bericht sturen naar Atlantis Books and More via Whatsapp 8405154 of e-mail [email protected]. Daarbij dienen zij aan te geven wat (het werk van) Annie M.G. Schmidt voor hen betekend en waarom hun school/de school van hun kind in aanmerking zou moeten komen voor de boekjes. De meest originele inzending komt in aanmerking voor het pakket. 

Degenen die in aanmerking willen komen, kunnen hun bericht sturen tot en met vrijdag 10 juni. 

error: Kopiëren mag niet!