Eerste editie van Little Miss Charming Amazing Star met 10 finalisten

Marvin Halden is de oprichter en trainer van Little Charming Amazing Star. Volgens Marvin gaat het om een organisatie die meisjes in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar een platform biedt. De meisjes worden getraind om hun stem, cultuur en talenten naar buiten te brengen door middel van optredens.

Cheryll Chin is de secretaris van Little Charming Amazing Star.

De organisatie heeft het initiatief genomen en presenteert op 4 juni in het Assuria Event Center, de eerste editie van de contest genaamd Little Miss Charming Amazing Star. De aspirant modellen van de organisatie “Unity in Diversity” zullen ook een modeshow presenteren.

Little Miss Charming Amazing Star is een nationale verkiezing, de organisatie richt zich voor nu op Suriname. “Het wordt een gala event met 10 finalisten, wij willen hiermee aantonen dat wij jonge meisjes willen vormen en alle tools willen aanreiken in het bijzonder voor hun persoonlijke ontwikkeling.”

“De deelneemsters zijn heel enthousiast en hebben keihard getraind en zijn gereed om zichzelf op zijn best naar voren te brengen. Dagelijks melden organisaties en kleine ondernemers zich aan om een bijdrage te leveren aan het prijzenpakket van de top 3 en top 6”,  aldus Marvin in gesprek met Dagblad Suriname

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!